درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-30  |  2024-12-20  |  بروز شده در: 1403/09/30 - 05:43:2 FA | AR | PS | EN
تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان            شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس            ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت             ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است            اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه            سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری            اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟            امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه            به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم            تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان            قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان            






تاریخ نشر: 1396/3/30 - 17:03:34
تعداد بازدید: 1649
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حمله امریکا به جنگنده سوری با کدام توجیه؟
 حمله امریکا به جنگنده سوری با کدام توجیه؟

هدف قرار دادن یك جت سوری توسط آمریكایی‌ها در شمال شرقی سوریه یك بار دیگر ثابت كرد واشنگتن نه تنها به دنبال از بین بردن داعش نیست بلكه به صورت اشكار و با نقض حقوق بین الملل به عنوان نیروی هوایی گروههای تروریستی عمل میکند.

ائتلاف آمریكایی ضدداعش روز یكشنبه طی بیانیه رسمی اعلام كرد یك هواپیمایی نظامی سوریه را ساقط كرده است. در این بیانیه آمریكا مدعی شده كه این اقدام (دفاعی) بوده و برای محافظت از (نیروهای دموكراتیك سوریه) صورت گرفته است. نیروهای دموكراتیك سوریه عمدتا از كردها تشكیل شده و در نقش نیروهای زمینی آمریكا در عملیات بازپس گیری رقه عمل می‌كنند. آمریكا همچنین در بیانیه خود مدعی شده كه قبل از هدف قرار دادن هواپیمای سوری از طریق خط ارتباطی مستقیم با روس‌ها تماس گرفته كه بنابر گفته آمریكایی‌ها منجر به عقب نشینی جت سوری نشد.

واشنگتن نمی تواند چنین اقدامی را در قالب دفاع توجیه نماید. زیرا نه محل اقدام در خاک ایالات متحده بوده و نه سوریه خاک و نیروهای آنها را مورد هدف قرار داده است. اساساً حضور و اقدامات آمریکا در خاک سوریه، مطابق قواعد بین المللی فاقد مشروعیت بوده و بعنوان تجاوز محسوب میگردد. در همین راستا ماكس ابراهم استاد دانشگاه نورث وسترن آمریكا نوشت: ( همزمان كه ارتش سوریه موفقیت بیشتری در جنگ با داعش به دست می‌آورد، از نگاه سوری‌ها حضور آمریكا بیشتر شبیه نیروی اشغالگر خارجی خواهد بود.)

از طرف دیگر، آمریکائیها ادعا میکنند که هواپیمای سوری در حال هدف قرار دادن نیروهای مورد حمایت آنها بود. اولاً چنین ادعایی از سوی یک کشور متجاوز به دلیلی که گفته شد وجاهت قانونی ندارد. آمریکا مطابق کدام قاعده و یا مجوز بین المللی از این نیروها حمایت بعمل میآورد؟ ثانیاً با فرض قصد هدف قرار دادن نیروهای مورد حمایت آمریکا توسط هواپیمای سوری، چگونه شده است که یک کشور متجاوز حق دارد بارها نیروها و مردم کشور دیگر را مورد هدف قرار دهد اما کشور مورد تجاوز قرار گرفته حق ندارد حتی هم پیمانان کشور متجاوز به خود را مورد هدف قرار دهد؟ مگر اینکه چنین صورتی را با قواعد جنگل توجیه نمائیم.

از سوی دیگر، ارتش سوریه طی بیانیه‌ای ضمن رد ادعای آمریكا، تاكید كرد كه جنگنده سوری در حال بمباران مواضع داعش در جنوب رقه بوده است كه توسط آمریكا هدف قرار گرفت. این اولین بار نیست كه آمریكایی‌ها ارتش سوریه و همپیمانان آن را هدف قرار دمی‌دهند، حملات آمریكا علیه نیروهای سوری ومتحدانشان طی چند هفته گذشته به صورت قابل توجهی افزایش یافته است، مسئله‌ای كه نشان میدهد آمریكا می‌خواهد همزمان با شكست داعش نقش مستقیمی در تحولات سوریه به عهده بگیرد و حتی بعضی ناظران معقتدند واشنگتن درصدد ایجاد نوعی منطقه پرواز ممنوع در شمال شرقی سوریه است.

اسناد و گزارش‌های زیای وجود دارد كه نشان میدهد آمریكا در طول چند سال گذشته از گروه‌های تروریستی بویژه داعش والقاعده برای پیشبرد اهداف خود در سوریه استفاده می‌كند. در یك فایل صوتی منتشر شده از جان كری وزیر خارجه وقت آمریكا، وی صریحا میگوید كه واشنگتن شاهد ظهور داعش بود و آن را ابزار مناسبی برای تحت فشار قرار دادن دولت بشار اسد دید.

به نظر می‌رسد مسكو به نیت اصلی آمریكا از این حملات پی برده و به همین دلیل مواضع تندی علیه دمشق اتخاذ كرد. وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: (خصومت‌های مداوم نیروی هوایی آمریکا علیه نیروهای مسلح و قانونی یک کشور عضو سازمان ملل، تحت پوشش مبارزه با تروریسم نقض آشکار قوانین بین‌المللی و در حقیقت تهاجم نظامی علیه جمهوری سوریه است). مقامات روسی در ادامه خط ارتباط مستقیم با آمریكا را به حالت تعلیق درآوردند و تاكید كردند سامانه‌های دفاعی روسی مستقر در سوریه تمامی هواپیماهای ائتلاف آمریكایی را به عنوان (هدف بالقوه) در نظر خواهند گرفت.

مسكو همچنین ادعای آمریكا را مبنی بر اینكه قبل از هدف قرار دادن جت سوری با نظامیان روسیه تماس گرفته را رد و اعلام كرد: (جنگنده‌های نیروی هوایی روسیه در حال انجام عملیات در حریم هوایی سوریه بوده‌اند. با این وجود، فرماندهی نیروهای ائتلاف بین‌المللی از کانال ارتباطی موجود میان فرماندهی هوایی پایگاه قطری العدید و پایگاه هوایی حمیمیم برای جلوگیری از رویدادهای هوایی در سوریه استفاده نکرد).

در همین حال، وزارت خارجه سوریه در نامه‌ای رسمی به سازمان ملل ضمن محكوم كردن هدف قرار گرفتن جت نیروهای هوایی این كشور، از حمایت آمریكا از تروریسم انتقاد كرد. در این نامه آمده است: ( تجاوز آمریکا مدیریت تروریسم از سوی آمریکا و ائتلاف غیر قانونی‌اش را بر ملا می‌کند و نشان می‌دهد که آنها از تروریسم برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌برند.)

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/7197


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم

تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان

شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس

ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت

ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد

موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم

افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند

امکان تعامل سویدن با حکومت طالبان اندک است

توزیع حدود 34 میلیون سیمکارت در افغانستان

وضعیت غذایی در افغانستان به شدت بحرانی است

رئیس سیا برای آتش بس غزه به قطر می رود


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.